Skip to content →

Congrés de Ciutats intel·ligents i Big Data

Congreso de Ciudades Inteligentes y Big Data Alcoy 12 y 13 de abril de 2021

Segona edició del congrés de Ciutats Intel·ligents i Big Data Alcoi, un fòrum biennal on professionals de referència, empreses digitals, líders de la indústria tecnològica, responsables de grans projectes, etc. comparteixen la seua visió i debaten sobre tendències, reptes i oportunitats.

L’esdeveniment s’estructurarà en ponències magistrals, taules de debat, una fira d’empreses i moments dedicats al networking. Al final del programa de cada sessió té els enllaços per a inscriure’s; tinga en compte que cada sessió necessita la seua pròpia inscripció.

El congrés està organitzat per Distrito Digital, l’Ajuntament d’Alcoi i el campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València a través de les seues càtedres Ciutat del Coneixement i Smart City Alcoi. El congrés se celebrarà el 12 i 13 d’abril a l’edifici Àgora del Mercat de Sant Mateu d’Alcoi.

Tornar a veure:

Objectius del congrés

  • Conéixer la realitat actual de l’aplicació del tractament de dades en l’empresa i les administracions.
  • Aprendre d’experiències i opinions sobre les possibilitats reals de la Intel·ligència Artificial i el Machine Learning.
  • Fer networking amb les principals empreses i administracions que actualment apliquen en els seus procediments el tractament de dades.

Públic objectiu

  • Empreses
  • Professionals del sector tecnològic
  • Administracions
  • Associacions

Icono fecha Quan

12 i 13 d’abril de 2023

El congrés comença en:

Icono Lugar On

EDIFICI ÀGORA ALCOI

Mercat de Sant Mateu.

Plaça Ramón y Cajal, 6,
03801 Alcoy, Alicante.

Vegeu el mapa.

Organitza Generalitat Valenciana, Districte Digital Comunitat Valenciana, Ajuntament d'Alcoi, Universitat Politècnica de València - Campus d'Alcoi