Skip to content →

Altres edicions

Congrés de Ciutats intel·ligents i Big Data Alcoi 2017

Congrés de Ciutats Intel·ligents i Big Data Alcoi 20 i 21 d'octubre de 2021 Àgora Alcoi #SmartAlcoi | #SmartAlcoy Organitza Generalitat Valenciana, Districte Digital Comunitat Valenciana, Ajuntament d'Alcoi, Universitat Politecnica de València Campus d'Alcoi

Programa del Congrés de Ciutats Intel·ligents i Big Data

Fira d’empreses – 20 i 21 d’octubre

En paral·lel al congrés, estarà activa la fira d’empreses (showroom). Un espai perquè les diferents empreses puguen exposar els seus productes, èxits i projectes.

És obert al public i el seu horari sera:

 • Dimecres 20: De 16.00 h a 20.00 h.
 • Dijous 21: De 10.00 a 14.00 h.

Dimecres 20 d’octubre

Ponències dirigides al sector empresarial, amb solucions Big Data orientades a empreses dins dels conceptes d’Smart City: sostenibilitat, productivitat, conectivitat, accés a dades públiques…

Sessions dirigides a CEO d’empreses o indústries, administracions públiques i ciutadania.

HoraProgramació
15:15 – 16:00Acreditacions
16:00 – 16:15Inauguració, presentació institucional
 • Alcalde d’Alcoi, Antonio Francés,
 • Consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat, Carolina Pascual
 • Director Campus Alcoi UPV, Pau Bernabeu
16:15 – 16:45Conferència inaugural
16:45 – 17:00Bessons digitals indústria
17:00 – 17:45Taula redona d’Impuls a la innovació i digitalització en la indústria. Moderador: Inma Bordera. Project Manager del Think Tank Smart Cities d’AVAESEN.
17:45 – 18:00Pausa
18:00 – 18:15Gestió energètica eficient
 • ‘Gestió energética, ¿producte o servei?’ Benito Grande. Director Inycom Energy.
18:15 – 18:30Big data estalvi costos indústria
18:30 – 18:45Turisme
 • ‘Millorant l’estratègia de preus en hotels amb Intel·ligència Artificial’ Pablo Barrachina Pastor. Soci director i COO de sumamoOs.
18:45 – 19:00Productivitat y conectivitat
 • ‘IA, Assistents Virtuals i BIG Data: exemples reals de productivitat, connectivitat i accés’ Beatriz Picazo. Directora de Màrqueting de 1MillionBot.
19:00 – 19:15Ciberseguretat 
19:15 – 19:30Edificis intel·ligents
 • ‘La digitalització dels municipis i edificis intel·ligents’ Ignacio Llopis. Managing Director IoTSens.
19:30 – 19:45Tancament
 • Rufino Selva Guerrero, director adjunt de la Societat de Projectes Temàtics de la Comunitat Valenciana (SPTCV).
19:45 – 20:30Networking

Dijous 21 d’octubre – Matí

Ponències del amb casos práctics orientats a administracions públiques y ciutadans.

Sessions dirigides per a ciutadania, tècnics d’administracions publiques i empreses proveïdores de serveis per a l’administració.

HoraProgramació
09:15 – 10:00Acreditacions
10:00 – 10:10Presentació institucional
 • Javier Silvestre Subdirecció de Càtedres d’Empresa, Mecenatge i I+D+i
 • Mayte Vañó Sempere. Directora de comunicació en Districte Digital de la Comunitat Valenciana.
10:10 – 10:30Mobilitat
 • ‘Conducció autònoma’ Andrés Torrubia. Cofundador Institut d’Intel·ligència Artificial, Cofundador de FIXR.
10:30 – 10:45 Turisme: Intel·ligència Turística
 • ‘Les dades en els DTI CV. Un sistema que els governe a tots’ Mario Villar García. Director d’Intel·ligencia Turística. Turisme Generalitat Valenciana.
10.45 – 11.00Turisme: Intel·ligència Turística
 • ‘Sistemes de gestió i seguiment per a les destinacions turístiques intel·ligents’ Celia Romero. CEO, Co-Founder en INTEL·LIGÈNCIA TURÍSTICA.
11:00 – 11:40Taula dedicada a la governança mitjançant anàlisi de dades i bessons digitals per a la gestió de la ciutat. Moderador: Teresa Bonet. Tècnica informàtica de gestió en Ajuntament de Torrent
 • Ramón Ferri. Cap de l’Oficina Ciutat Intel·ligent en l’Ajuntament de València
 • Antonio Francés Pérez. Alcalde d’Alcoi.
 • Carlos Morán. Responsable de territori centre i llevant. ESRI España.
11:40 – 12:00Pausa
12:00 – 12:15Salut – Ciutadania
 • ‘Tèxtils intel·ligents aplicats al benestar, oci i salut de les persones’ Jorge Moreno Cantón. Responsable de Grup d’R+D de Tèxtils Intel·ligents i Digitalització d’AITEX.
12:15 – 12:30Salut – Gestió Hospitalària.
12:30 – 12:45Impuls a la innovació i digitalització de l’administració. Talent humà.
 • ‘Moneda local complementària al futur euro digital’ Carmen Pastor Sempere. Directora BAES. Blockchain Lab. Universitat d’Alacant.
12:45 – 13:00
 • ‘Estratègies d’Innovació en processos de transformació digital de ciutats’ Sergio Serna. Soci Director TECH Friendly i Responsable de l’Oficina Tècnica de la Xarxa Innpulso.
13:00 – 13:15Sostenibilitat
 • ‘Digitalització i Big Data: Claus per a la resiliència de les ciutats’ María José Toledo Callejas, Directora d’Operacions de Comunitat Valenciana d’HIDRAQUA.
13:15 – 13:30Sostenibilitat – Descarbonització
 • ‘Les «smart-cities» com a ecosistemes d’innovació i tecnologia en l’estratègia de descarbonització de les ciutats’ Rubén Darío Urrestarazu. Director d’Innovació i Projectes de Vectalia.
13:30 – 13:45Tancament
13:45 – 14:30Networking

Dijous 21 d’octubre – Vesprada

Ponències en les cual exalumnes d’Universitat Politècnica de València – Campus d’Alcoi explicaran la seua activitat professional en tot tipus d’empreses i tecnologies relacionades amb la temàtica del congrés.

Sessions dirigides a alumnes de la Universitat Politècnica de València, alumnes i pares d’últims cursos de secundària i batxiller.

HoraProgramació
16:00 – 16:20‘Oportunitats del comerç GLOCAL. Hem canviat’. Pau Orts. Gestió & Desenvolupament de negocis i expert en Transformació Digital.
16:20 – 16:40‘Processament i anàlisi de dades massives en el món actual’ Ernesto Reig. Senior Enginer en Elastic.
16:40 – 17:00‘Bregant amb els problemes de ciberseguretat presents a les ciutats intel·ligents’ Josep Albors. Responsable d’investigació i conscienciació d’ESET España.
17:00 – 17:20‘Smart Toys, aplicació de la Intel·ligència Artificial en Joguets’ Jose Carlos Sola, Project manager en AIJU.
17:20 – 17:40‘Emprendre sense saber emprendre. La importància de saber competir’. Fernando Raduan Llopis. Founder & CEO Radoo. Director programació Activa Link.
17:40 – 18:00‘Anàlisi de viabilitat i disseny de proposta del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València com Smart Campus’Ainoa Mataix Domínguez. Graduada en Administració i Direcció d’Empreses.

Ponents

Iñaki Berenguer

Fotografia d'Iñaki Berenguer

Iñaki és cofundador de CoverWallet. CoverWallet es va posar en marxa a Nova York en 2015 i ha recaptat 30 milions de dòlars d’Union Square, Index Ventures i Hank Greenberg. Actualment hi treballen més de 100 persones, principalment en llocs de disseny, màrqueting digital i enginyeria, i opera en 48 estats dels Estats Units. Iñaki té un màster i un doctorat en Enginyeria per la Universitat de Cambridge, un MBA per l’Institut Tecnològic de Massachusetts, i va passar dos anys com a becari Fulbright en la Universitat de Columbia, NY.

Santiago Ferrer

Fotografia de Santiago Ferrer

Head of Industry and Robotics en Asseco Spain. Aplicant les tecnologies de la informació (TU-IT) i programari en les seues empreses-client, focalitzant-se en la implantació del concepte d’Indústria 4.0. Creació i desenvolupament de la unitat de negoci Industrial des de zero Divisió de Robòtica industrial Adaptació de solucions industrials en altres sectors (Health & Retail)

Elvira Moreno

Fotografia d'Elvira Moreno

Responsable d’Enginyeria i Desenvolupament. Gestió de persones i projectes en Multiscan Technologies. Àmplia experiència en la coordinació dels diferents departaments d’una empresa amb l’objectiu d’aconseguir eficiència i cooperació entre aquests. Expansió de manera sostenible. Anteriorment va ser, en Textisol, la Responsable del Desenvolupament de Nous productes, així com del Sistema de Gestió de Qualitat de l’empresa, de manera conjunta amb clients.

Pascual González

Fotografia de Pascual González Ros

Director Àrea Digitalització Industrial ITI – Institut Tecnològic d’Informàtica. Llicenciat en Informàtica per la Universitat Politècnica de València i amb un Màster en Indústria 4.0 de PEAKS Business School. Amb més de 20 anys d’experiència, que van des de la realització dels desenvolupaments, passant per analista, arquitecte software, cap de projectes, consultor, fins a l’actualitat com a Director de l’Àrea de Digitalització Industrial de l’Institut Tecnològic d’Informàtica. Consultor en els programes ACTIVA INDÚSTRIA del Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat, així com en el programa d’idigital de l’Institut d’Innovació Empresarial (IDI) de les Illes Balears.

Juan Ignacio Torregrosa

Fotografia de Juan Ignacio Torregrosa Lòpez

Director General per a l’Avanç de la Societat Digital en la Generalitat Valenciana. En situació de serveis especials com a Professor en Tecnologia Ambiental en el Grau d’Enginyeria Química i en Enginyeria Ambiental en el Màster Universitari en Enginyeria d’Organització i Logística, així com Director del Diploma en Simulació de Processos Ambientals i Químics de la Universitat Politècnica de València (UPV) . Doctor en Ciències Químiques per la UPV en 1995, és professor i investigador en la UPV des de 2000. Pertany al Departament d’Enginyeria Química i Nuclear de la UPV i a l’Institut d’Investigació de Seguretat Industrial, Radiofísica i Mediambiental (ISIRYM).

Benito Grande

Fotografia de Benito Grande

Director d’Inycom Energy. Enginyer de Telecomunicacions per la UPC. Més de 17 anys d’experiència en el món de l’energia. Fundador d’Efinetika solucions energètiques, S.L. en 2010, en la qual estigué fins a la seua integració en Inycom en 2019. Amplis coneixements en implantació de sistemes de gestió de l’energia i EERR Fotovoltaica i Tèrmica.

Mario Catalán

Fotografia de Mario Catalán Campos

Chief data officer en Zeus – Smart Visual Data. Gaudeix gestionant projectes que optimitzen la comunicació entre les persones, Sistemes d’Informació que donen suport als processos operatius i a la gestió que duen a terme en les organitzacions i també que aconseguisquen col·laborar de formes més eficients amb proveïdors, distribuïdors i clients. Familiaritzat amb els diferents tipus d’eines tecnològiques: ERP, CRM, Dashboards, Quadres de comandament, eCommerce, Web, Apps Mòbils, Màrqueting Digital…

Pablo Barrachina

Fotografia de Pablo Barrachina Pastor

Pablo Barrachina, Enginyer tècnic en Informàtica de gestió, és Soci fundador en sumamoOs i director de l’àrea de Business Intelligence i Big Data. Durant la seua carrera professional ha col·laborat en diferents àmbits i sectors, la qual cosa li ha permés aconseguir un alt grau de maduresa en intel·ligència de dades, gestió de projectes i orientació a resultats. Durant més de quinze anys d’experiència, en empreses de diferent grandària, ha aconseguit liderar projectes de Visualització de dades, Business Intelligence i Big Data amb èxit.

Beatriz Picazo

Fotografia de Beatriz Picazo

Directora de Marqueting de 1MillionBot a més de PDI (Personal Docent Investigadora) en l’Àrea d’Organització d’Empreses de la Universitat Miguel Hernández d’Elx. Dpto. d’Estudis Econòmics i Financers.
Especialitat en Direcció Estratègica, en Administració i Organització i en Direcció de RH.
Tutora de Treballs Fi de Grau. Professora en diferents cursos, seminaris i tallers i també investigadora en diversos projectes relacionats amb la innovació, la intel·ligència artificial i la transferència de coneixement en general

Mar López

Fotografia de Mar López

És Llicenciada en ADE, posseeix diversos màsters, entre ells: Direcció i Gestió de la Seguretat de la Informació, Direcció i Planificació de Projectes, i cursos d’especialització en direcció d’empreses, tecnologies aplicades i gestió de projectes. És Diplomada en el curs Monogràfic sobre desinformació del Centre Superior d’Estudis de la Defensa Nacional i Diplomada en Alts Estudis de la Defensa Nacional.  L’1 de setembre de 2021 entra a formar part d’Accenture en l’àrea de Security com a Sènior Manager a més de passar a liderar la Rooted Màlaga i codirigir al costat de Concepción Cordón el primer Màster de ciberseguretat de l’Escola Autònoma de Direcció d’Empreses EADE. És vicepresidenta de W4C Spain. Anteriorment ha format part del Departament de Seguretat Nacional de la Presidència del Govern d’Espanya, sent la seua última responsabilitat la de Cap de la Unitat de Ciberseguretat i lluita contra la desinformació. 

Ignacio Llopis

Fotografía d'Ignacio Llopis

Enginyer Tècnic Industrial per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona ELISAVA i M.B.A. per l’Escola de Negocis M.C.N.Y. de Nova York. Comença la seua carrera professional en Porcelanosa. Després del seu any de postgrau als EUA s’instal·la en Silicon Valley i s’especialitza en el món de la tecnologia, en el qual ha sigut fundador de diverses start-up. Hui dia és Managing Director de IOTSENS, empresa especialitzada en solucions d’internet de les coses, big data i intel·ligència artificial.

Andrés Torrubia

Fotografia de Andres Torrubia

Cofundador de l’Institut d’Intel·ligència Artificial, Enginyer de Telecomunicacions. Emprenedor en sèrie, va vendre la seua empresa a Macrovision i ara és el CEO de Fixr. Reconegut expert en Intel·ligència Artificial sent el top 0.1% mundial segons el major rànquing del món, Kaggle. Ha treballat en el Centre Europeu d’Investigació Nuclear (CERN) a Ginebra. També ajuda a noves empreses prometedores: Smartick.es, Hooks App, Mailtrack i d’altres.

Mario Villar

Fotografia de Mario Villar García

Mario Villar, director d’Intel·ligència Turística de la Generalitat Valenciana, està directament vinculat al sector turístic, tant a nivell professional, com a emprenedor hostaler i de viatges, Visit Benidorm i Hosbec, en el qual s’especialitzà en l’anàlisi de dades del destí, com a nivell acadèmic, i és col·laborador habitual en seminaris i jornades. Villar és Sociòleg i Politòleg per la Universitat de València. També té un màster en Direcció i Planificació en Turisme realitzat en la Universitat d’Alacant, així com un Postgrau en Big Data i Turisme per la Universitat Miguel Hernández d’Elx. Anteriorment, fou l’encarregat del departament de Big Data d’Hosbec i Visit Benidorm, en el qual treballà perquè Benidorm es convertira en destinació turística intel·ligent.

Celia Romero

Fotografia de Celia Romero Rodriguez

Ceo & Co founder d’Intel·ligència Turística Responsable taula CTN 178 Smart Cities; UNE 178502 Indicadors i eines per a DTIS Rev.02. Coordina el projecte Benidorm, certificat en la norma UNE 178501 Sistema de Gestió de DTI. President de la Comissió Smart Tourism ENERTIC. Membre d’UNETUR, Comité de Coordinació interinstitucional d’estàndards i distintius turístics. Membre col·laborador de la XARXA DTI. Vocal Associació ADESTIC Comunitat Valenciana. Membre de l’associació MTA CONNECT, Associació empreses innovadores turístiques, Comunitat Valenciana. Coordina el grup de turisme en RECI, dels Ajuntaments de Benidorm i de Palma. Responsable Internacional, Norma Turisme Intel·ligent davant la ITU, Unió Internacional de telecomunicacions. Secretària Estat Avanç Digital.

Ramón Ferri

Fotografia de Ramón Ferri Tormo

Cap de Servei de l’Oficina de Ciutat Intel·ligent. Ajuntament de València. Llicenciat en Informàtica, per la UPV. Té un màster en “Direcció i Gestió de Projectes” en la UPV i un curs superior de “Direcció Pública Local” en la INAP. Va treballar com a enginyer de projectes TIC en l’empresa ETRA I+D. Des de 2001 va compaginar el seu treball d’analista de projectes TIC en la Diputació Provincial de València amb la de tècnic superior del Vicerectorat d’R+D+I de la UPV. Des de 2005 va ser cap de secció de projectes TIC de la Diputació de València. Des de 2018 és cap de Servei de l’Oficina de Ciutat Intel·ligent.

Antonio Francés

Fotografia de Antonio Francés

Toni Francés és diplomat en Ciències Empresarials i llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses. Ha exercit com a consultor d’empreses i professor associat de la Facultat d’Econòmiques de la Universitat d’Alacant. Milita en el PSPV-PSOE des de 1995 i va ser secretari general de l’agrupació local durant deu anys (2008-2018). Va ser elegit regidor de l’ajuntament d’Alcoi en 2007 i alcalde d’aquest municipi pel PSPV-PSOE l’11 de juny de 2011. Posteriorment ha sigut reelegit alcalde d’Alcoi en les eleccions de 2015 i de 2019. És diputat provincial en la Diputació d’Alacant des de les eleccions de 2015 i portaveu del Grup Socialista de la Diputació des de juliol de 2019. Va ser president del Consorci de les Comarques Centrals des d’abril de 2016 fins a març de 2020. Membre del Consell Rector de la Xarxa Innpulso.

Carlos Morán

Fotografia de Carlos Morán

Carlos Morán Tejeda és Territory manager ESRI per a la zona centre i llevant. Amb més de quinze anys d’experiència en el desenvolupament i comercialització de solucions d’Intel·ligència Geoespacial aplicada a la gestió del territori, que contribueixen a la millora de l’eficiència i digitalització en l’àmbit de les administracions públiques. És també el responsable comercial i de l’estratègia Smart City de la companyia.

Jorge Moreno

Fotografia de Jorge Moreno Cantón

Responsable del Grup Inv. Tèxtils Intel·ligents i Solucions TIC d’AITEX des de fa catorze anys. Va estudiar l’enginyeria tècnica en telecomunicació i l’enginyeria en organització industrial en la Universitat Politècnica de València.

Juan Saussol

Fotografia de Juan Saussol Pérez

Product owner per al projecte Upicus, un sofware b2b especialitzat en la gestió empresarial, basat en el pensament visual adaptable a les diferents metodologies de treball, amb presa de dades automatitzades. Product Manager des de fa més de 20 anys, especialitzat en la gestió de tota mena de projectes. Gestió d’actius, auditories de projecte, models de negoci, execució de màster pla, estalvi de costos i viabilitat de projectes.

Carmen Pastor

Fotografia de Carmen Pastor

Professora titular de dret mercantil de la Universitat d’Alacant, membre de l’Institut d’Economia Internacional. Membre de Commenda grup d’investigació en Dret de societats, FinTech, Observatori de finances i tecnologia, i coordinadora de LegalTEC Xarxa d’experts jurídics en tecnologia Blockchain, Big Data, Intel·ligència Artificial i mercat digital. Especialitzada en Tecnofinances, mitjans de pagaments electrònics, e-commerce, Fintech, reciclatge d’empreses en crisis, polítiques –jurídiques- inclusives de la Unió europea, Dret cooperatiu, ADR, Dret de societats, i simplificació i estandardització de l’estatut jurídic de l’empresari. Gran part de la seua activitat es desenvolupa en l’actualitat en l’àmbit de la tecnologia Blockchain, en el marc del Blockchain Lab que dirigeix «BAES».

Sergio Serna

Fotografia de Sergio Serna

Soci Director TECH Friendly i Responsable de l’Oficina Tècnica de la Xarxa Innpulso. Expert en planificació estratègica i desenvolupament de territoris. La seua activitat professional s’ha fonamentat en el camp de la identificació i definició de nous projectes i oportunitats en l’àmbit de la millora competitiva, innovació i desenvolupament de territoris intel·ligents. Des de l’àmbit públic destaca la seua participació com a expert en la Secretaria Tècnica de la Xarxa de Ciutats de la Ciència i la Innovació- Xarxa Innpulso.

María José Toledo

Fotografia de María José Toledo Callejas

Directora d’Operacions de la Comunitat Valenciana.

HIDRAQUA, GESTIÓN INTEGRAL D’AGUAS DE LEVANTE SA Alacant, Comunitat Valenciana, Espanya. Entrà a treballar a Hidraqua l’any 1998 com a tècnic de suport d’operacions en l’oficina tècnica dels Serveis Centrals. Gerent d’Operacions de la Direcció de Concessions d’Alacant Hidraqua.

Rubén D. Urrestarazui

Fotografia de Rubén D. Urrestarazu.

Director d’Innovació i Projectes de Vectalia. Té la llicenciatura de Ciències Químiques per la Universitat del País Basc/Euskal Herriko Unibertsitatea. A més, té el Màster en Sistemes Integrats de Gestió Qualitat, medi ambient, seguretat laboral per la Universitat de Navarra, Tecnun. Va fer l’Expert CourseDeveloping Local&Regional Public Transport en la Aston University i el Màster en Innovació empresarial de EAE Business School.

Inma Bordera

Fotografia de Inma Bordera

Project Manager del Think tank Smart Cities d’AVAESEN i Arquitecta. Responsable de la coordinació dels membres i activitats del Think tank Smart Cities des de 2016. El Think tank és un grup de treball on es connecta les administracions públiques amb l’ECOSISTEMA de solucions SmartCities. Impulsant sempre la colaboracion públic-privada per al suport en el camí de transició de les nostres ciutats cap a les SmartCities. Màster en Gestió de Projectes i amb el certificat PMP (Project Management Professional del PMI) A més treballant com a professional de l’Arquitectura més de 20 anys.

Teresa Bonet

Fotografia de Teresa Bonet Segura

Teresa és llicenciada en Informàtica per la Universitat Politècnica de València. Després d’anys d’Account Manager en una multinacional del sector tecnològic, en 2005 aterra en l’Administració pública local per a desenvolupar projectes relacionadoscon l’Administració Electrònica. Des de 2012 alterna l’assistència tècnica a entitats locals en la matèria citada amb la gestió de la Qualitat i SGSI en l’empresa Ivnosys Solucions.
En l’actualitat, és funcionària de l’Ajuntament de Torrent. Desenvolupa la seua activitat professional en el Servei de Modernització Tecnològica i Informàtica, coordinant projectes d’Administració Electrònica, d’Open Government i de CiudadesInteligentes.
Teresa és Vocal de la Junta de Govern del Col·legi d’Enginyeria Informàtica de la Comunitat Valenciana, i de Som Digitals, entitat referent del sector de les tecnologies de la informació de la Comunitat Valenciana.

Ezequiel Sánchez

Fotografia de Ezequiel Sánchez

Llicenciat en Màrqueting per ESIC i Màster en Direcció d’Empreses per ESCP en la seua filial Oxford-Madrid-Paris. En l’actualitat comparteix la seua activitat de consultoria, formació i Business Angel en Binomi Ventures amb ser coordinador de Districte Digital Comunitat Valenciana i la docència com a professor d’Organització Industrial i Administració d’Empreses en la Universitat Miguel Hernández d’Elx, Fundesem Business School i l’Institut d’Empresa Business School formant part del seu claustre. Més de quinze anys desenvolupant formació de directius i programes Màster Executive dins de les Àrees d’Estratègia, Direcció i Organització d’Empreses, Direcció d’Operacions en altres Escoles de Negoci (com ESIC, ESCP-EAP, Cambres de Comerç, Universitat d’Alacant, EOI, EDEM o ISEM Fashion Business School)

Les empreses expositores de la fira d’empreses del congrés de Ciutats Intel·ligents i Big Data d’Alcoi 2021.

Logo de doeet optimitza la teua producció
Logo de Up2CITY vehículos eléctricos
Logo Numpy Data seo and data science
Logo d'evolutia
Logo de Vectalia
Logo AVVE Associació Valenciana del Vehicle Elèctric
Logo sollutia
Logo Hopu smart cities
Logo DAMA España We are a proud corporate member
Logo de SumamoOs Bi & Digital chanels
Logo de aCPIval, Programa de Activación de la Compra Publica de la innovación en la comunidad Valenciana
Logo de Hidraqua
Logo TOURISTINNOVACION360
Logo de Schréder Experts in Lightability
Logo de accenture
Logo de Eset

Grupos de generación espontánea UPV

Logo GROMEP UPV
Logo Neurodesign design neuro branding
Logo EPSA MOTO-e
Organitza Generalitat Valenciana, Districte Digital Comunitat Valenciana, Ajuntament d'Alcoi, Universitat Politècnica de València - Campus d'Alcoi