Skip to content →

Talent UPV-Campus d’Alcoi

Districte Digital Comunitat Valenciana, l’Ajuntament d’Alcoi i l’Escola Politècnica d’Alcoi li conviden a assistir a la sessió Talent UPV-Campus d’Alcoi, on exalumnes d’UPV-Campus d’Alcoi explicaran la seua activitat professional en tot tipus d’empreses i tecnologies relacionades amb la temàtica del congrés.

Ponents Talent UPV-Campus d’Alcoi

Pau Orts

Fotografia de Pau Orts

‘Oportunitats del comerç GLOCAL. Hem canviat.’

Expert en desenvolupament, estructuració i transformació digital & Digital Controlling en grans companyies. Actualment Digital COO & Business Development Director en empresa lider de retail i professor d’Estratègia Digital en diverses escoles de negoci internacionals. Anteriorment Fashion Project Manager en Amazon Europa, Digital Development Director & Controlling en Adolfo Domínguez i com a Senior Controller Digital desenvolupant i definint el llançament de la figura del Controller Digital en empresa líder del fashion retail. Enginyer Organització Industrial i Informàtica per la UPV-Campus d’Alcoi i Programa Avançat en Control de Gestió per ESADE Business School. Chartered Controller Analyst – CCA Certificate® i Business Analytics Certificate – BAC.

Josep Albors

Fotografia de Josep Albors

‘Bregant amb els problemes de ciberseguretat presents a les ciutats intel·ligents’

Josep Albors és el responsable d’Awareness & Research d’ESET España. Professional amb més de 12 anys d’experiència en el món de la seguretat informàtica i especialitzat en l’anàlisi de malware, també és editor en el blog d’ESET España i col·laborador en el blog internacional d’ESET en espanyol, WeLiveSecurity, a més d’altres múltiples publicacions relacionades amb la seguretat de la informació. Ha sigut ponent en algunes de les conferències de seguretat més importants d’Espanya, a més de col·laborar amb iniciatives com X1RedMasSegura. Com a part de la responsabilitat social d’ESET, Josep realitza xarrades de conscienciació i educació en seguretat informàtica i privacitat en centres educatius de tota mena. A més, és professor en cursos d’expert en seguretat i dret tecnològic i congressos sobre ciberseguretat organitzats per diverses universitats espanyoles.

Jose Carlos Sola

Fotografia de Jose Carlos Sola Verdú

‘Smart Toys, aplicació de la Intel·ligència Artificial en Joguets’

José Carlos Sola és Graduat en Enginyeria Informàtica i Màster en Big Data Analytics per la Universitat Politècnica de València. En 2014 començava la seua trajectòria professional com a Desenvolupador de Videojocs en el departament ICT & Design en AIJU (Institut de Producte Infantil i Oci). En 2015 passava a ser Desenvolupador TIC i des de 2019 ostenta el càrrec de Project Manager dins del mateix departament. A més, està certificat com SCRUM Master per a la gestió àgil de projectes. Entre les seues principals labors dins d’AIJU, destaca la coordinació de projectes d’R+D en el sector del joguet, on actualment s’està treballant en la integració d’Intel·ligència Artificial i la creació d’Smart Toys. A més, també participa activament en projectes europeus en els quals AIJU està implicat.

Ernesto Reig

Fotografia de Ernesto Reig

‘Processament i anàlisi de dades massives en el món actual’

Senior Enginer en Elastic. Ernesto Reig es va graduar en Enginyeria Tècnica en Informàtica en la UPV a Alcoi i posteriorment en Enginyeria Superior en Informàtica a València. Va accedir al grup d’Informàtica Biomèdica en l’Institut ÍTACA de la UPV en la qual més tard va passar a ser investigador contractat. Va obtindre un contracte en l’European Intellectual Property Office (EUIPO) com a Senior Software Engineer i més tard com a Software Architect. Entre la seua experiència professional a l’estranger destaca el seu temps exercit com a Software Architect a Alemanya en Yiedlkit AG, una de les empreses líders en el món de l’Affiliate Marketing. Entre les seues certificacions figuren la certificació OCPJP Oracle Certified Professional Java Programmer, obtinguda amb una puntuació del 100%, emesa per Oracle University, i la certificació oficial d’Elastic Engineer.

Ainoa Mataix

Fotografia de Ainoa Mataix

‘Anàlisi de viabilitat i disseny de proposta del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València com Smart Campus’

Graduada en Administració i Direcció d’Empreses, i acabada d’especialitzar en l’àrea de màrqueting i investigació de mercats. Actualment, es troba immersa en diversos projectes personals i professionals, i és el desenvolupament de les noves tecnologies el nexe d’unió de tots ells.

Fernando Raduan

Fotografia de Fernando Raduan

‘Emprendre sense saber emprendre. La importància de saber competir.’

Enginyer informàtic especialitat en sistemes i programació (EPSA). Màster en Internet Of Things (UPC). ActualCEO i Founder de Radoo, plataforma de delivery, i soci i CTO de Sherparing, plataforma de mail marketing automation.

Organitza Generalitat Valenciana, Districte Digital Comunitat Valenciana, Ajuntament d'Alcoi, Universitat Politècnica de València - Campus d'Alcoi